خرید و دانلود فصل دوم پایان نامه تاثیر شبکه های اجتماعی بر دینداری با فرمت docx در قالب 18 صفحه ورد بصورت کامل و جامع با قابلیت ویرایش

 

 

 

شبکه اجتماعی با توجه به قدمت و محبوبیت خود اولین جایی بود که حضور کاربران در مقابله با منتشر شدن شایعات و دست به دست شدن مضامین بدون منطق را مشاهده کرد. کاربران ابتدادرصفحات شخصی خود با این موارد مقابله می‌کردند(پمپکو و همکاران، 2009: 228).وایبردر دسامبر سال 2010 برای اولین بار برای رقابت با نرم افزار مکالمه تصویری اسکایپ عرضه شد اماکم کم با انتشار نسخه قابل نصب روی اندروید توانست بیش از صد میلیون کاربر جذب کند.

 

 

 

با استفاده از دفترچه تلفن موجود در تلفن همراه، سایر افرادی که نرم افزار فوق را نصب کرده را شناسایی کرده و آن‌ها را در لیست دوستان قرار می‌دهد. کاربران بی شمار این نرم افزارسبب شده تا در چند وقت اخیر مشکلات زیادی برای کاربران ایجاد شود، دست به دست شدن شایعات مختلف، ایجاد بی وقفه گروه های مختلف و ... از جمله این موارد است. همین موضوع سبب شده تا کاربران با ارسال متون مختلف خودشان فرهنگ سازی را آغاز کنند و نحوه استفاده از این نرم افزار را به دوستان خود گوشزد کنند. شبکه های اجتماعی موبایل محور دیگر هم در وضعیت مشابه ای به سر می‌برند و توانسته اند در فضای بینابین خوب‌ها و بدها حرکت کنند.

 

 

 

فهرست مطالب

2. ادبیات پژوهش

2.1 مباني نظري پژوهش

2.2 پيشينه تحقيق

2.3 نتيجه گيري بخش مباني نظري

2.4 چارجوب نظري تحقيق

2.5 نظریه ساخت بندي گيدنز

2.5.1 نظریه جامعه شبکه ای کاستلز

2.5.2 نظریه استفاده و خشنودی

منابع